When: 15. Mar 2010 at 00:00 -

Abstract

Trifork Geek Night:

VMware anno 2010 - hvor virtuelt kan det blive?

Taler: Rasmus Sjørslev 

Tid: 15. marts kl. 16 - 18

Sted: Trifork A/S, Spotorno Alle 4, 2630 Taastrup

Kontakt: Helene Simoni Thorup

Pris: Gratis

Sprog: Dansk

Indhold:

Siden lanceringen af vSphere tilbage i maj 2009 er der nu ved at være sammenhæng i både produkter og visioner fra den store spiller på virtualiserings markedet. De lavthængende frugter i form af server konsolidering, er allerede taget ind i en lang række virksomheder, og den frygt, der tidligere herskede omkring virtualisering af kritiske IT applikationer, er så småt ved at forsvinde. Man kommer ikke uden om begreber som Disaster Recovery, VDI og ikke mindst Cloud - men når man ser bort fra de mange salgstaler, er der så noget at komme efter, når begreberne skal hænges op på reel software og IT infrastruktur?

Vi vil med dette gå-hjem-møde tage udgangs punkt i VMware Partner Exchange 2010 og kigge 6-9 måneder frem i tiden i et forsøg på at skabe et overblikover, hvordan nye produkter, teknologier og Cisco, VMware og EMC (VCE) samarbejdet, kan skabe konsistens i de visioner, der blev lanceret sammen med vSphere.

  • Hvordan kan VCE ændre opfattelsen af IT infrastruktur, som vi kender den i dag?
  • Hvad kan vi forvente af ny software fra VMware i 2010?
  • Virtuelle desktops - hvad bringer VMware View 4.5 til bordet?
  • Hvordan overvåger vi samlet hele stakken af de mange virtualiserings komponenter?
  • Cloud - hvad skal der ske i den sky?!
Med udgangspunkt i ovenstående, vil vi kigge bredt på virtualisering fra VMware i 2010, samt deres samarbejdspartnere og tegne et billede af, hvilken suppe vi skal ha fingrene i.

Taler:

Rasmus er senior systemkonsulent, med primært fokus på virtualisering og storage infrastruktur. Design og implementering af konsoliderings projekter, med udgangspunkt i VMware produkter. VMware VCP / MCSE 2003, MCTS.

Registrering:


We're sorry, registration is closed