When: 6. May 2010 at 00:00 -

Abstract

Geek Night:

Deklarative layouts med GWT 2.0 (og nyt)

Speaker: Joakim Recht, Software Pilot hos Trifork

Time: Maj 6, 2010, kl. 16.30 - 18.30

Place: Trifork A/S, Margrethepladsen 4, 8000 Århus (Indgang fra Sonnesgade)

Contact: Liv Beswick Skov

Price: Free

Language: Danish

Indhold:

GWT 2.0 har efterhånden været ude et stykke tid, men mange har stadig kun stiftet overfladisk bekendtskab med den nye version. GWT 2.0 indeholder en række nye avancerede features, heriblandt deklarative layouts via XML, code splitting og andet godt. På dette gå-hjem-møde skal vi se på, hvordan det adskiller sig fra tidligere versioner af GWT, og for nye GWT-brugere, vil det fungere som en generel introduktion til GWTs forunderlige verden.

KickStart:

Har du lyst til at komme lidt mere i dybden med GWT og få mulighed for at få fingrene helt ned i koden med hjælp fra vores instruktører? Så tilbyder Trifork en GWT KickStart umiddelbart efter Geek Night’en. En workshop, hvor instruktøren over 3 timer vil hjælpe dig på vej med et par øvelser, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til mere konkrete problemer, du måtte have med GWT.
 

Joakim Recht:

Joakim er Software Pilot hos Trifork, hvor han laver alt indenfor Java, herunder GWT, prøver at undgå alt for meget WS-* og generelt forsøger at gøre programmerings-verdenen til et bedre sted. Derudover underviser han i Java, UML, design patterns, Spring og meget andet.

Registrering:


We're sorry, registration is closed