When: 16. Sep 2010 at 00:00 -

Abstract

Geek Night:

Windows Phone 7: Hot or not?

Speaker: Niels Ladegaard Beck

Time: 14 September, 2010, kl. 16.30 - 18.30

Place: coMinds, Vesterbrogade 95A, 1620 København V

Contact: Tine Grarup

Fee: Free

Language: Dansk

Abstract:

KOM OG SE DANMARKS PT. ENESTE WINDOWS PHONE 7!

Lanceringen af Windows Phone 7 er lige om hjørnet - men er kampen mod iPhone og Android tabt på forhånd? Ugentligt kommer der nye rapporter der fortæller om Androids fremgang og antallet af applikationer til platformen, der langsomt, men sikkert, haler ind på iPhone. Med en platform baseret på Silverlight forsøger Microsoft nu med et comeback på markedet for mobiltelefoner.

For vi udviklere er det naturligvis sjovest at udvikle til en populær platform, men samtidig skal det gerne være simpelt at udvikle til en platform, for at man gider bruge energi på det. Til mødet vil vi kigge nærmere på, hvordan man kommer i gang med udviklingen af applikationer til Windows Phone 7. Hvilke værktøjer er der behov for? Hvordan udnyttes platformens muligheder? Hvad er MVVM og hvorfor er det smart at bruge det til udvikling af Windows Phone 7 applikationer? Hvad er godt, hvad er skidt og hvorfor skal vi overhovedet spilde tid på platformen?

PS: Har du ikke set en Windows Phone 7 i virkeligheden - så er det NU! Til arrangementet vil Danmarks pt. eneste Windows Phone 7 kunne ses og prøves!

Registration


We're sorry, registration is closed