GOTO is a vendor independent international software development conference with more that 90 top speaker and 1300 attendees. The conference cover topics such as .Net, Java, Open Source, Agile, Architecture and Design, Web, Cloud, New Languages and Processes

Junior GOTO

En cool mulighed for at blive endnu mere cool!
Prøv kræfter med programmering sammen med dygtige udviklere!

Er du mellem 9 og 18 år? Er du sej til det der med computere, eller har du lyst til at blive det? Vil du gerne lære mere om seje teknologier og tør du blive udfordret i programmering og andre discipliner indenfor software udvikling?

Så skynd dig at melde dig til vores anden runde af Junior GOTO!

Om Junior GOTO
JUNIOR GOTO er en række af 5 workshops. En unik mulighed for dig som både vil lære noget nyt, udvikle noget sejt og ikke mindst have det sjovt og blive inspireret 5 onsdage i træk!

Junior GOTO er workshops for de 9-18 årige udviklere. Hver runde består af 5 workshops, 5 onsdage i træk. Anden runde af Junior GOTO starter onsdag d. 6. november, og løber hver onsdag eftermiddag kl. 16-18 til og med onsdag d. 4. december.

Hvorfor Junior GOTO?
Trifork er førende indenfor softwareudvikling. Vi mener, at det er vigtigt, at unge får den nyeste faglige viden, så vi sammen kan være med til at skabe en ny generation af dygtige software udviklere! Til Junior GOTO kan du få ny viden indenfor seje IT-teknologier og software udvikling. Viden som du kan arbejde videre med derhjemme eller sammen med dine kammerater, så du kan blive endnu bedre end dine forældre til at bruge og udvikle den nyeste software. Måske er det dig, der får en sej ide til fremtidens software!

Vi vil derfor gerne give dig mulighed for, sammen med andre unge og i samspil med dygtige udviklere, at prøve kræfter med programmering inden for blandt andet Scratch, Unity 3D og HTML5.

Følg med på Facebook

 

Runde 1: Junior GOTO 13Q3 AAR - AFSLUTTET

Runde 2: Junior GOTO 13Q4 AAR - AFSLUTTET

Tid: Onsdag d. 6. november - onsdag d. 4. december, kl. 16:00-18:00

Sted: Junior GOTO vil blive afholdt hos Trifork A/S, Margrethepladsen 4, 8000 Aarhus C.

Pris: 250,- kr. pr. runde (dækker alle 5 workshops samt forplejning). Betaling kan kun ske via MobilePay. Information om dette følger ved tilmelding.

Tilmelding:
Det er ikke længere muligt at tilmelde sig Junior GOTO 13Q4 da alle pladers er optaget.
Kontakt 
Junior GOTO og bliv skrevet på venteliste. Så vil du blive kontaktet når vi starter en ny runde Junior GOTO i det nye år!
HUSK at angive om du skal på venteliste til Junior Beginner eller Junior Skilled.
Der vil i denne runde af Junior GOTO være to hold med 10 børn på hver – på den måde kan vi hurtigere og bedre målrette undervisningen til deltagernes forventninger og niveau:
Junior Beginner: Dette hold er for dem som endnu ikke har erfaring med programmering og udvikling, men som har lyst til at prøve det af og stifte bekendtskab med nye programmer og sjove opgaver. Der vil her blive undervist i bla. Scratch.
Junior Skilled: Dette hold er for dem som har lidt erfaring med programmering og som er klar til at blive udfordret og undervist på et lidt højere niveau. Der vil på dette hold blive undervist i Unity, men det er dog ikke et krav at man har kendskab til dette!
For at tilmelde dig Junior GOTO 13Q4AAR skal du sende en e-mail til Junior GOTO  med følgende oplysninger: Navn og alder på deltager + angivelse af om deltageren er Junior Beginner ELLER Junior Skilled
Navn på kontaktperson + telefonnummer